15 Mei 2020

 

Hierbij even mijn verhuiservaringen met Koning.

 

Een maand geleden (in Coronatijd) met 4 nuchtere mannen van Koning verhuisd op advies van mijn makelaar, die goede verhalen had gehoord. De prijs was ook gunstig. Het team bleek een geöliede machine, zeer goed op elkaar ingespeeld en harde werkers. Verhuiswagen op de kont in de oprit en huppetee alles wat boven stond in no time via het raam naar buiten de wagen in. De kortste weg.

 

In het nieuwe huis kon een kast niet door het trapgat. Ook die ging via het raam naar binnen. Een erg hoge kledingkast, die er maar net zou kunnen staan, werd in een andere volgorde in elkaar gezet, zodat de bovenplaat er wèl op gezet kon worden. Dat is inzicht en ervaring !

 

Het is prima gegaan. Omdat ik alleen was met de heren, had ik post-its geplakt waar de meubels moesten komen. En alles stond ook goed. Dozen werden zo bij kasten gezet, dat ik die handig kon inpakken. Slechts enkele dozen stonden op een andere plek dan aangegeven, maar het waren er ook wel veeeel. De mannen wezen me op dingen, waar ik op moest letten. Zeer alert.

 

Mijn vorige verhuizing hadden we zelf gedaan en dat was geen succes. De mannen van Koning lieten zien dat verhuizen echt een vak is. Bedankt.

 

Groeten,

Renske Boelkens