Demontage en montage service

In het demonteren en monteren van je meubels gaat altijd veel tijd zitten of het nu gaat om uw kledingkasten of uw tweepersoonsbed met complete kastenwand. ‘Aha die jongens van Koning’, in Veendam, helpen u graag met het demonteren en monteren van uw meubels. Onze ervaren verhuizers weten precies hoe uw meubelen veilig uit elkaar gehaald moeten worden. Tijdens het demonteren worden alle onderdelen gecodeerd, extra verpakt waar nodig en in de vrachtwagen zorgvuldig ingeladen.

Handyman service

Onze handyman service gaan verder dan onze (de)montage diensten. Bij een verhuizing komt veel meer kijken dan enkel uw inboedel overbrengen naar uw nieuwe woning. Er zijn nog een aantal klussen die gedaan moeten worden.

Denk hierbij aan:

  • Schilderijen en spiegels ophangen
  • Lampen ophangen
  • Televisie en audio aansluiten
  • Gordijnen etc. ophangen.
montageservice

Graag nemen wij uw zorgen uit handen!

Als erkend verhuizer kunnen wij u verzekeren van kwalitatief personeel. “Aha die jongens van Koning” gaan met uiterste zorg om met uw inboedel. Onze verhuizers zijn intern opgeleid en beschikken over jaren ervaring. Uw inboedel wordt altijd vervoerd in één van onze luchtgeveerde vrachtwagens. Luchtvering compenseert oneffenheden in het wegdek waardoor er minder energie (trillingen) aan de lading (Uw inboedel) wordt overgedragen.

Vraag een offerte aan

U kunt ook voor of naar uw verhuizing gebruikmaken van onze handyman en (de)montage diensten. Voor vragen en meer informatie over onze services belt u naar 0598 – 63 26 66 of stuurt u een e-mail naar info@koning-veendam.nl.

KONING VERHUIZERS KAN U VERSCHILLENDE DIENSTEN AANBIEDEN

senioren verhuizing
‘Die jongens van Koning’ is het beste verhuisbedrijf uit Groningen voor elk budget.
Met raad en daad staan wij u terzijde. En vooral met de beste verhuisofferte! Elke verhuizing is weer anders en daarom geloven wij in maatwerk en een passende verhuisofferte voor elk budget. Wij helpen u graag met een goede en betaalbare verhuizing.