Senioren service

Senioren verhuizing

Verhuizen staat in de top 3 van stressvolle gebeurtenissen. “Aha die jongens van Koning” kunnen uw gehele senioren verhuizing uit handen nemen. Dit wordt ook wel “Verhuizen zonder zorgen” genoemd. Hierbij wordt uw verhuizing van A t/m Z door ons verzorgd.

Senioren wonen vaak al jaren op één adres en koesteren hier vaak dierbare herinneringen. Hierdoor vinden zij het vaak moeilijk om hun woning te verlaten. Niet iedereen kan de hulp inschakelen van zijn of haar familie. Wanneer senioren gaan verhuizen is dit vaak om lichamelijke klachten en gaan zij over het algemeen kleinere wonen naar bijvoorbeeld een appartement of zelfs naar een verzorgingstehuis. Dit betekend vaak dat een deel van de meubels en spullen niet mee kunnen omdat de toekomstige woonruimte daar niet toe geschikt is.

Enkel omdat hier ook dierbare herinneringen of een grote emotionele waarde aan zit is het voor hun moeilijk om er afscheid van te doen. Koning Verhuizers kan u ook hier mee helpen, zo kunnen wij bijvoorbeeld spullen brengen naar uw (klein)kinderen.

senioren verhuizing

Van vakkundig verhuizen tot álles er omheen!

Wij kunnen u van dienst zijn met voorbereiding tot en met nazorg, zoals:

 • Helpen uitzoeken van spullen; wat gaat wel mee, wat gaat niet mee
 • Opruimen en ontruimen van ruimtes in en om het huis
 • Inpakken en uitpakken van huisraad
 • De- en monteren van meubelstukken
 • Afvoeren van overtollige spullen naar kringloop/milieustraat
 • Administratieve hulp zoals het doorgeven van de adreswijziging, beëindigen van lopende contracten (gas, water, elektra, tv, telefoon, internet, abonnementen etc)
 • Regelen van b.v. schilder of stoffeerder
 • Opleveren van uw oude woning conform de verwachting van de makelaar of verhuurder
 • Schoonmaken van de oude en nieuwe woning/kamer
 • Inrichten/woonklaar maken van uw nieuwe woning/kamer
 • Woning beter verkoopbaar maken
 • Overleg/afstemming met de zorginstelling
 • Speciale aandacht bij senioren verhuizingen en zorgverhuizingen

Graag nemen wij uw zorgen uit handen!

Elke verhuissituatie is weer anders. ‘De jongens van Koning’ passen de werkwijze graag aan op uw specifieke situatie. Daarom beginnen wij altijd met een goed gesprek! Dan kunnen we gezamenlijk bepalen wat, wanneer, wie en waarheen moet worden verhuisd. Of uw inboedel eventueel tijdelijk opgeslagen moet worden. In samenwerking met onze partner “De regelwichter”, kunnen wij uw seniorenverhuizing van A t/m Z verzorgen. Als erkend verhuizer kunnen wij u verzekeren van kwalitatief personeel. “Aha die jongens van Koning” gaan met uiterste zorg om met uw inboedel. Onze verhuizers zijn intern opgeleid en beschikken over jaren ervaring.

Offerte aanvragen voor uw senioren verhuizing!

Wilt u gebruikmaken van onze seniorenservice? Vraag dan een offerte bij ons aan. Voor vragen en meer informatie over onze services belt u naar 0598 – 63 26 66 of stuurt u een e-mail naar info@koning-veendam.nl.

KONING VERHUIZERS KAN U VERSCHILLENDE DIENSTEN AANBIEDEN

senioren verhuizing
‘Die jongens van Koning’ is het beste verhuisbedrijf uit Groningen voor elk budget.
Met raad en daad staan wij u terzijde. En vooral met de beste verhuisofferte! Elke verhuizing is weer anders en daarom geloven wij in maatwerk en een passende verhuisofferte voor elk budget. Wij helpen u graag met een goede en betaalbare verhuizing.