De hoogte in met  ‘Aha die jongens van Koning’

Wij kunnen u verschillende manieren bieden om uw inboedel van of juist naar een etage te krijgen. Door simpel weg onze verhuislift of laadklep bij uw raam of balkon te zetten, kunnen wij veilig en snel uw inboedel verhuizen. Onze verhuisspecialisten hebben voor elke situatie wel een passende oplossing. Als erkend verhuizer kunnen wij u verzekeren van kwalitatief personeel. “Aha die jongens van Koning” gaan met uiterste zorg om met uw inboedel. Onze verhuizers zijn intern opgeleid en beschikken over jaren ervaring.

Voordelen van een verhuislift

  • Door gebruik te maken van een verhuislift wordt fysiek zwaar tillen enorm verminderd.
  • Verhuizingen van of juist naar een appartement of soort gelijke woning kunnen sneller worden uitgevoerd.
  • We kunnen een hoogte bereiken van wel 18m.
  • Moeilijk hanteerbare items kunnen makkelijk & veilig in de woning worden gebracht.

Verhuisklep tot 6m hefhoogte

Op één van de vrachtwagens uit ons mooie wagenpark is een kolomlift uitgerust. Deze kolomlift is uitgerust een uniek systeem van telescopische hefkolommen. Dit systeem zorgt ervoor dat het platform in één beweging van plat op de grond kan stijgen tot aan zeker de tweede etage! Deze lift is speciaal ontworpen voor de verhuisindustrie.

De lift is uitgerust met hydraulische steunvoeten en beschikt rondom over hekken zodat maximale veiligheid gegarandeerd wordt tijdens het werken op extreme hoogte.

Deze laadklep heeft een draagvermogen tot wel 1500kg.

Verhuislift tot 18m hoogte

Een verhuislift wordt ook wel meubellift of ladderlift genoemd en is een ideaal hulpmiddel voor een verhuizer. Verhuizen is zwaar werk, doormiddel van een verhuislift kun je op een makkelijke manier moeilijk hanteerbaar en zwaar meubilair bij een verhuizing direct naar de juiste verdieping worden getransporteerd.

Onze Böcker verhuislift heeft een draagvermogen tot wel 250kg. 

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Wilt u graag gebruikmaken van één onze diensten? Vraag dan een offerte bij ons aan. Voor vragen en meer informatie over onze diensten, belt u naar 0598 – 63 26 66 of stuurt u een e-mail naar info@koning-veendam.nl.

KONING VERHUIZERS KAN U VERSCHILLENDE DIENSTEN AANBIEDEN

senioren verhuizing
‘Die jongens van Koning’ is het beste verhuisbedrijf uit Groningen voor elk budget.
Met raad en daad staan wij u terzijde. En vooral met de beste verhuisofferte! Elke verhuizing is weer anders en daarom geloven wij in maatwerk en een passende verhuisofferte voor elk budget. Wij helpen u graag met een goede en betaalbare verhuizing.