Inboedelopslag bij Koning Verhuizers

Inboedelopslag voor groot en klein bij Koning Verhuizers!

Waarom kiezen voor inboedelopslag bij een Erkende Verhuizer? Veel inboedels kunnen niet direct in de nieuwe woning worden bezorgd. Vaak moet er nog worden verbouwd. Momenteel kiezen mensen er steeds vaker voor om de huidige woning te verkopen, zonder verplichtingen voor nieuw onderdak te zijn aangegaan. Dit voorkomt de kans om tijdelijk twee huizen te bezitten en daardoor dubbele lasten te moeten opbrengen. Door te kiezen voor een verhuizer wordt uw inboedel vakkundig opgehaald bij u aan de deur en wanneer het u schikt weer geleverd op uw (nieuw) adres. Wanneer u dit uithanden geeft aan een verhuisbedrijf kunt u veel tijd en werk besparen, die u vaak beter kunt spenderen aan uw klusproject!

De inboedel in handen geven van uw verhuizer is een ideale oplossing. Onze inboedelopslag is uiteraard verwarmd en beveiligd. De opslagkosten van een behoorlijke inboedel bedragen ca. €250  per maand. Spullen uit een studentenkamer kunnen veelal voor €60 per maand in ons verhuisbedrijf worden opgeslagen. Een piano komt op €20  Voor dit soort bedragen kunt u ook overwegen om die antieke kast uit oma’s nalatenschap, of de gebruikte meubelen voor de `uitzet` van uw zoon of dochter te stallen.

opslagruimte inboedelopslag meubelopslag

Verbouwen of renoveren

Uw parketvloer laten opknappen? Een uitbouw aan laten maken? Dak vervangen? In deze situaties is het handig om ruimte voor de aannemer te creëren door de meubels tijdelijk ergens anders onder te brengen. Het voorkomt veel intern gesleept met meubels en kans op beschadigen. Onze verhuizers halen graag uw inventaris op en plaatsen het in onze speciale opslagruimtes. Het pand van ons verhuisbedrijf is uiteraard verwarmd en beveiligd. Het zal uw spullen aan niets ontbreken.

Archiefopslag en kleine inboedelopslag

Diverse organisaties en bedrijven weten ons verhuisbedrijf te vinden om hun archieven op te slaan. Daarnaast hebben we detaillisten als klant, welke bij ons opslagruimte huren om hun seizoensvoorraad te bewaren. Ook bieden wij de mogelijkheid om enkele meubelstukken op te slaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw piano/vleugel, een nalatenschap van uw oma of de uitzet voor uw zoon of dochter.

Opslagcontainer (20ft)

Een opslagcontainer ook wel zeecontainer genoemd heeft een grote van 33m3. Deze zijn uitermate geschikt voor de kleinere inboedels. Deze opslagcontainer staan op onze vrachtwagens en kunnen bij u aan de deur worden geladen. Nadat de opslagcontainer geladen is wordt deze naar onze verwarmde en beveiligde inboedelopslag gebracht. Door middel van een kraan wordt deze van de vrachtwagen gehaald.

Wissellaadbak

Een wissellaadbak is een grote verhuiscontainer die op een vrachtwagen staat en heeft een grote van 45m3. Deze opslagcontainer wordt bij u voor de deur wordt geladen. Nadat de opslagcontainer geladen is wordt deze naar onze verwarmde en tevens beveiligde inboedelopslag gebracht en op zijn steunpoten neergezet.

Deze opslagcontainers zijn ruimschoots geschikt voor een eengezinswoning.

Scherp geprijsde inboedelopslag

Wanneer u onze prijzen gaat vergelijken met aanbieders van opslagruimtes in de stad Groningen of Assen, zal blijken dat u bij ons verhuisbedrijf veel goedkoper uit bent! Onze opslagmogelijkheden zijn ook vanuit de regio, Winschoten, Stadskanaal, Groningen, Hoogezand, Delfzijl – Eemshaven, Assen en bijvoorbeeld Emmen, zeer goed bereikbaar.

Informeer naar al onze mogelijkheden!

Wilt u graag gebruikmaken van één onze diensten? Vraag dan een offerte bij ons aan. Voor vragen en meer informatie over onze diensten, belt u naar 0598 – 63 26 66 of stuurt u een e-mail naar info@koning-veendam.nl.

opslagruimte inboedelopslag meubelopslag
[/vc_column]

KONING VERHUIZERS KAN U VERSCHILLENDE DIENSTEN AANBIEDEN

[/vc_column]
senioren verhuizing
‘Die jongens van Koning’ is het beste verhuisbedrijf uit Groningen voor elk budget.
Met raad en daad staan wij u terzijde. En vooral met de beste verhuisofferte! Elke verhuizing is weer anders en daarom geloven wij in maatwerk en een passende verhuisofferte voor elk budget. Wij helpen u graag met een goede en betaalbare verhuizing.