Koning Verhuizers verhuist u goed en graag!

Verhuizen kan veel stress met zich meebrengen.

Verhuizen staat in de top 3 van stressvolle gebeurtenissen. “Aha die jongens van Koning” kunnen uw gehele verhuizing uit handen nemen. Dit wordt ook wel “Verhuizen zonder zorgen” genoemd. Hierbij wordt uw verhuizing van A t/m Z door ons verzorgd.

Koning Verhuizers verhuist u graag en met uiterste zorg. Uw inboedel wordt gehaald en geplaatst op de door u aangegeven plaats. Waar nodig pakken wij breekbare goederen en kleine zaken in speciale dozen. De meubels die door ons gedemonteerd moeten worden, zullen op het nieuwe adres ook weer worden gemonteerd.

Koning verhuist u graag door heel Europa!

Het bijzondere van Koning Verhuizers is dat u alle mogelijke verhuizingen aan ons kunt overlaten. Gaat u op kamers wonen, uw complete gezin naar de andere kant van het land verhuizen, gaat u van kantoorpand veranderen, gaat de hele school verhuizen of bent u opzoek naar een beveiligde opslaglocatie?

Geen verhuizing is te klein of te groot voor Koning Verhuizers. Indien u een internationale verhuizing tegemoet gaat is Koning Verhuizers u ook graag van dienst. Of zelfs een ‘overzeesverhuizing’ kan door ons op een deskundige wijze worden geregeld. Het verpakken, verschepen en speciale verpakkingen verzorgen wij op maat.

senioren verhuizing

Graag nemen wij uw zorgen uit handen!

Als erkend verhuizer kunnen wij u verzekeren van kwalitatief personeel. “Aha die jongens van Koning” gaan met uiterste zorg om met uw inboedel. Onze verhuizers zijn intern opgeleid en beschikken over jaren ervaring. Uw inboedel wordt altijd vervoerd in één van onze luchtgeveerde vrachtwagens. Luchtvering compenseert oneffenheden in het wegdek waardoor er minder energie (trillingen) aan de lading (Uw inboedel) wordt overgedragen.

Vraag een offerte aan

Wilt u graag gebruikmaken van één onze diensten? Vraag dan een offerte bij ons aan. Voor vragen en meer informatie over onze diensten, belt u naar 0598 – 63 26 66 of stuurt u een e-mail naar info@koning-veendam.nl.

KONING VERHUIZERS KAN U VERSCHILLENDE DIENSTEN AANBIEDEN

senioren verhuizing
‘Die jongens van Koning’ is het beste verhuisbedrijf uit Groningen voor elk budget.
Met raad en daad staan wij u terzijde. En vooral met de beste verhuisofferte! Elke verhuizing is weer anders en daarom geloven wij in maatwerk en een passende verhuisofferte voor elk budget. Wij helpen u graag met een goede en betaalbare verhuizing.