Offerte aanvragen verhuizing

Maatwerk verhuisofferte

Geen verhuissituatie is hetzelfde, hierdoor leveren wij altijd maatwerk. ‘De jongens van Koning’ passen de werkwijze graag aan op uw specifieke situatie. Geen verhuizing is gelijk, daarom beginnen wij altijd met een goed gesprek! Dan kunnen we gezamenlijk bepalen wat, wanneer, wie en waarheen moet worden verhuisd. Of het interieur tijdelijk opgeslagen moet worden. En of u misschien zelf ook meehelpt en verhuisdozen nodig heeft.

Speciaal verhuismateriaal

Wij maken altijd gebruik van speciale schilderijenkoffers, garderobe- & computerboxen. Op deze manier worden uw waardevolle schilderijen en televisies zorgvuldige verpakt en beschermt. Uw hangkleding droog, schoon en hangend vervoerd naar uw nieuwe woning.

Uw vakkundige verhuizer

Als erkend verhuizer kunnen wij u verzekeren van kwalitatief personeel. “Aha die jongens van Koning” gaan met uiterste zorg om met uw inboedel. Onze verhuizers zijn intern opgeleid en beschikken over jaren ervaring.

Bij het maken van een offerte spelen verschillende factoren mee.

  • welke type woning het betreft: bungalow, drive-in, appartement, bovenwoning, blokwoning, etc.
  • tot hoever we met de verhuiswagen de voordeur kunnen benaderen
  • of er een verhuislift nodig is
  • of wij uw inboedel (gedeeltelijk) moeten inpakken
  • wat de afstand is tussen uw oude en nieuwe woning
  • hoeveel kubieke meter (m3) uw inboedel groot is
  • of er (de)montagewerkzaamheden moeten plaatsvinden, denk hierbij aan slaapkamerkasten, bedden, etc.
  • of uw inboedel (gedeeltelijk) in opslag gaat
senioren verhuizing

Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan!

Alvorens een exacte prijsopgave gegeven kan worden, dient de benodigde tijd te worden bepaald. Daarvoor komt onze verhuisadviseur geheel vrijblijvend bij u langs. Na zijn inventarisatie ontvangt u een exacte en bindende prijsopgave. Hiermee weet u direct de kosten van uw verhuizing. U zult merken dat wij inderdaad het voordeligste verhuisbedrijf in Groningen, Friesland en Drenthe zijn.

Vul onderstaand formulier in en en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor de voordeligste offerte voor uw verhuizing!

    ManVrouw