Verhuisbedrijf Koning kan volledige inboedels of slechts een enkel meubelstuk voor u opslaan.

Veel inboedels kunnen niet direct in de nieuwe woning worden bezorgd. Vaak moet er nog worden verbouwd. Momenteel kiezen mensen er steeds vaker voor om de huidige woning te verkopen, zonder verplichtingen voor nieuw onderdak te zijn aangegaan. Dit voorkomt de kans om tijdelijk twee huizen te bezitten en daardoor dubbele lasten te moeten opbrengen. De inboedel in handen geven van uw verhuizer is een ideale oplossing. De opslagkosten van een behoorlijke inboedel bedragen ca. €250  per maand.

Spullen uit een studentenkamer kunnen veelal voor €60 per maand in ons verhuisbedrijf worden opgeslagen. Een piano komt op €20  Voor dit soort bedragen kunt u ook overwegen om die antieke kast uit oma’s nalatenschap, of de gebruikte meubelen voor de `uitzet` van uw zoon of dochter te stallen.

Uw parketvloer laten opknappen? Een uitbouw aan laten maken? Dak vervangen? In deze situaties is het handig om ruimte voor de aannemer te creëren door de meubels tijdelijk ergens anders onder te brengen. Het voorkomt veel intern gesleept met meubels en kans op beschadigen. Onze verhuizers halen graag uw inventaris op en plaatsen het in onze speciale opslagruimtes. Het pand van ons verhuisbedrijf is uiteraard verwarmd en beveiligd. Het zal uw spullen aan niets ontbreken.

Diverse organisaties en bedrijven weten ons verhuisbedrijf te vinden om hun archieven op te slaan. Graag maken we een offerte op maat. Daarnaast hebben we detaillisten als klant, welke bij ons ruimte huren om hun seizoensvoorraad te bewaren.

Wanneer u onze prijzen gaat vergelijken met aanbieders van opslagruimtes in de stad Groningen of Assen, zal blijken dat u bij ons verhuisbedrijf veel goedkoper uit bent! Onze opslagmogelijkheden zijn ook vanuit de regio, Winschoten, Stadskanaal, Groningen, Hoogezand, Delfzijl – Eemshaven, Assen en bijvoorbeeld Emmen, zeer goed bereikbaar.

Informeer naar al onze mogelijkheden en scherpe prijzen!

Vraag hier meer informatie aan.