Piano verhuizing door Koning verhuizers

Bent u opzoek naar een vertrouwde partij voor uw piano verhuizing?

Een piano is een zwaar en bijzonder gevoelig instrument. Ook heeft een piano vaak ook enorm veel emotionele waarde. Bij een piano verhuizing wordt een piano altijd zorgvuldig verpakt in verhuisdekens. Hierdoor is uw piano optimaal beschermd tegen beschadigingen.

Een piano verhuizing op etage

Wanneer uw piano verhuist moet worden van of juist naar een etage, beschikken wij over verschillende mogelijkheden. Voor elke situatie hebben wij een passende oplossing. Koning Verhuizers beschikt over verschillende verhuisliften. Indien nodig kunnen wij uw piano ook op uw gewenste plek krijgen doormiddel van een hijskraan.

Graag nemen wij uw zorgen uit handen!

Als erkend verhuizer kunnen wij u verzekeren van kwalitatief personeel. “Aha die jongens van Koning” gaan met uiterste zorg om met uw kroonstuk. Onze verhuizers zijn intern opgeleid en beschikken over jaren ervaring. Uw piano wordt altijd vervoerd in één van onze luchtgeveerde vrachtwagens.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Wilt u graag gebruikmaken van één onze diensten? Vraag dan een offerte bij ons aan. Voor vragen en meer informatie over onze diensten, belt u naar 0598 – 63 26 66 of stuurt u een e-mail naar info@koning-veendam.nl.

Vleugel verhuizing Piano verhuizing

Piano verhuizen, hoe gaat dat?

Onderstaande video gaat over een vleugel verhuizing, enkel zijn er veel overeenkomsten bij een vleugel en piano verhuizing. Beide instrumenten moeten delicaat verhuist worden. Bent u benieuwd naar hoe wij een vleugel demonteren, inpakken en klaar maken voor transport? Bekijk onderstaande video!

KONING VERHUIZERS KAN U VERSCHILLENDE DIENSTEN AANBIEDEN

senioren verhuizing
‘Die jongens van Koning’ is het beste verhuisbedrijf uit Groningen voor elk budget.
Met raad en daad staan wij u terzijde. En vooral met de beste verhuisofferte! Elke verhuizing is weer anders en daarom geloven wij in maatwerk en een passende verhuisofferte voor elk budget. Wij helpen u graag met een goede en betaalbare verhuizing.