Verhuizen in de Eemshaven met Verhuisbedrijf Koning

Bent u opzoek naar een verhuisbedrijf in de Eemshaven?

Koning Verhuizers actief in de Eemshaven!

Groeibriljant van Groningen is de Eemshaven. Samen met de haven en het industriegebied van Eemshaven wordt er de komende jaren ontzettend veel in het gebied geïnvesteerd.

Door de vestiging in de nabijheid van de Eemshaven, pikt Koning regelmatig een graantje mee bij de ontwikkeling van dit noordelijk industriegebied.

Complete verhuizingen zijn er niet of nauwelijks, doordat het merendeels nieuwe vestigingen betreft. Koning verplaatst bijvoorbeeld wel serverkasten bij een computerbedrijf in de Eemshaven. Een grote interne kantoorverhuizing in een fabriek leverde behoorlijk werk op. Helaas ging het betreffende bedrijf in de Eemshaven op de fles. Koning heeft daarna, voor een kantoorgroothandel, de lease- copiers uit het pand verhuisd

In de Eemshaven worden honderden windmolens geplaatst, geassembleerd of per schip verder getransporteerd. Ook Koning Verhuizers vervoert windmolens!

Verhuisbedrijf in Eemshaven

Wilt u graag gebruikmaken van één onze diensten? Vraag dan een offerte bij ons aan. Voor vragen en meer informatie over onze diensten, belt u naar 0598 – 63 26 66 of stuurt u een e-mail naar info@koning-veendam.nl.


KONING VERHUIZERS KAN U VERSCHILLENDE DIENSTEN AANBIEDEN

senioren verhuizing
‘Die jongens van Koning’ is het beste verhuisbedrijf uit Groningen voor elk budget.
Met raad en daad staan wij u terzijde. En vooral met de beste verhuisofferte! Elke verhuizing is weer anders en daarom geloven wij in maatwerk en een passende verhuisofferte voor elk budget. Wij helpen u graag met een goede en betaalbare verhuizing.