14 en 15 mei 2020

Geachte heren Peter Hollemans & Sander Koning,

 

Natuurlijk voldoen wij met plezier aan uw verzoek. Hieronder treft u onze referentie aan m.b.t. de verhuizing van onze inboedel van Maarsbergen naar Muntendam.

 

Wij zijn al vaker verhuisd en door alle opgedane ervaringen besloten wij om een plaatselijk bekende verhuizer van onze nieuwe bestemming een offerte te vragen voor het overbrengen van al onze persoonlijke spullen, waarvan ook dierbare (en soms kwetsbare) herinneringen deel uitmaken.

 

Wij hebben daarom een drietal bedrijven, waaronder uw onderneming daarvoor benaderd.

In dit voortraject werden wij door uw verhuisadviseur geholpen doordat hij ons op ons oude adres bezocht om met eigen ogen te zien waaruit de huisraad bestond. Tijdens dat kennismakingsgesprek wist hij ons ervan te overtuigen dat u met uiterste zorg onze spullen zou verhuizen. Dat vonden wij zeer plezierig. Natuurlijk was voor ons de prijs van het geheel ook een afweging.

Om kort te gaan: Er viel bij ons kort na uw bezoek een uiterst concurrerende offerte met een gedetailleerde beschrijving van alle werkzaamheden op de mat die wij koppelden aan het vertrouwen dat wij inmiddels in uw benadering van de uitvoering hadden gekregen.

We hadden vanwege de ruime afstand van 185 km besloten om de verhuizing over 2 dagen te spreiden. Dag 1 inpakken op het vertrekadres en de volgende dag ’s morgens vroeg inhuizen en waar nodig monteren op het aankomstadres.

 

Alle voorbereidingen en afspraken over de uitvoering zelf zijn voor 100% door al uw medewerkers

(“De jongens van Koning”) perfect nagekomen. Er is sprake geweest van een vlekkeloze verhuisoperatie en uw “Jongens” waren zeer professioneel, plezierig, nauwgezet en correct. Wij voelden dat onze spullen bij hen in goede handen waren (letterlijk en figuurlijk)! Niets dan lof dus over alles wat met onze verhuizing te maken had.

 

U heeft uw “uitgangspunten en visie op een zorgeloze verhuizing” geheel waargemaakt.

Een cijfer geven voor het geheel is wat schools, maar het kan onze tevredenheid over uw bedrijf en de bij onze verhuizing betrokken medewerkers wel goed uitdrukken:

De jongens (én meisjes) van Koning krijgen van ons een 10! ?

 

Wij wensen u dan ook in de toekomst nog vele tevreden klanten toe. U verdient ze!

Met vriendelijke groet,

 

John en Hetty Hermes