Voordelig verhuizen en opslag bij Koning Verhuizers.

En wat kost een verhuizing bij ‘die jongens van Koning’ eigenlijk?

Geen verhuissituatie is hetzelfde, hierdoor leveren wij altijd maatwerk. ‘De jongens van Koning’ passen de werkwijze graag aan op uw specifieke situatie. Geen verhuizing is gelijk, daarom beginnen wij altijd met een goed gesprek! Dan kunnen we gezamenlijk bepalen wat, wanneer, wie en waarheen moet worden verhuisd. Of het interieur tijdelijk opgeslagen moet worden. En of u misschien zelf ook meehelpt en verhuisdozen nodig heeft. De kosten voor een verhuizing in Groningen en omgeving is afhankelijk van diverse factoren. Het meest prijs bepalend is de benodigde tijd om uw interieur weer netjes in de nieuwe woning te brengen. Moeten we daar een verhuisploeg van twee, drie, vier of nog meer verhuizers voor inzetten?

De tarieven voor een verhuizing worden gebaseerd op verschillende factoren, namelijk:

  • welke type woning het betreft: bungalow, drive-in, appartement, bovenwoning, blokwoning, etc.
  • tot hoever we met de verhuiswagen de voordeur kunnen benaderen
  • of er een verhuislift nodig is
  • of wij uw inboedel (gedeeltelijk) moeten inpakken
  • wat de afstand is tussen uw oude en nieuwe woning
  • hoeveel kubieke meter (m3) uw inboedel groot is
  • of er (de)montagewerkzaamheden moeten plaatsvinden, denk hierbij aan slaapkamerkasten, bedden, etc.
  • of uw inboedel (gedeeltelijk) in opslag gaat

Graag nemen wij uw zorgen uit handen!

Als erkend verhuizer kunnen wij u verzekeren van kwalitatief personeel. “Aha die jongens van Koning” gaan met uiterste zorg om met uw inboedel. Onze verhuizers zijn intern opgeleid en beschikken over jaren ervaring. Uw inboedel wordt altijd vervoerd in één van onze luchtgeveerde vrachtwagens. Luchtvering compenseert oneffenheden in het wegdek waardoor er minder energie (trillingen) aan de lading (Uw inboedel) wordt overgedragen.

Benieuwd naar de tarieven voor uw verhuizing? Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan!

Alvorens een exacte prijsopgave gegeven kan worden, dient de benodigde tijd te worden bepaald. Daarvoor komt onze verhuisadviseur geheel vrijblijvend bij u langs. Na zijn inventarisatie ontvangt u een exacte en bindende prijsopgave. Hiermee weet u direct de kosten van uw verhuizing in Groningen en omgeving. U zult merken dat wij inderdaad het voordeligste verhuisbedrijf in Groningen, Friesland en Drenthe zijn.