Verhuizen in Assen met verhuisbedrijf Koning

Wilt u voordelig verhuizen in Assen?

Net als bijvoorbeeld in Veendam en als verhuisbedrijf in Groningen, is Koning wekelijks aan het verhuizen in Assen.
We werken met scherpe offertes waardoor voordelig verhuizen heel goed mogelijk is.

Een kantoorpand tegenover het station (tot 1 januari 2010 in gebruik bij de SNS bank), is door Koning voorzien van een nieuwe gebruiker.
Zo’n 120 werkplekken zijn volgens een strak draaiboek ingehuisd.

ASSEN: KLOOSTERVEEN – KLOOSTERVESTE

In Kloosterveen, een gigantisch grote uitbreidingswijk van Assen, zijn de mannen van Koning kind aan huis. Kloosterveste, het centrum van de wijk, heeft regelmatig de rood witte verhuiswagens van Koning gezien. De complete inventaris van bijvoorbeeld de Etos vestiging is op 1 avond door Koning overgebracht van de tijdelijke winkel naar de nieuwbouw.

Naar de appartementen boven de winkels hebben we mensen uit o.a. Groningen, Veendam, Assen en Rolde verhuisd. De vrijstaande woningen in Kloosterveen hebben regelmatig verhuiswagens van Koning voor de deur.
Ook de grote herenhuizen in het centrum van Assen, zijn vaak het toneel van onze verhuizers. Deze panden zijn uitgerust met stoepen en hoge binnentrappen. Niet echt een pand om zelf te willen verhuizen! Laat het aan onze ervaren verhuizers over en het kan u rugklachten schelen…

De aanstaande verdubbeling van de N33 tussen Assen en Zuidbroek heeft ons werk gebracht. Ter hoogte van Assen en Bareveld moeten er woningen plaats maken voor een autoweg. In beide plaatsen hebben bewoners een beroep gedaan op onze vakkrachten en hun inboedel laten verhuizen.

Koning Verhuizers zorgt in Assen o.a. voor:

  • Verhuizing
  • Inboedelopslag
  • Verhuisdozen
  • Schoolverhuizingen
  • Verhuizer
  • Verhuiswagen
kloosterveste

KONING VERHUIZERS KAN U VERSCHILLENDE DIENSTEN AANBIEDEN

senioren verhuizing
‘Die jongens van Koning’ is het beste verhuisbedrijf uit Groningen voor elk budget.
Met raad en daad staan wij u terzijde. En vooral met de beste verhuisofferte! Elke verhuizing is weer anders en daarom geloven wij in maatwerk en een passende verhuisofferte voor elk budget. Wij helpen u graag met een goede en betaalbare verhuizing.