Verhuizen in Delfzijl met Koning Verhuizers

Bent u opzoek naar een verhuisbedrijf in Delfzijl?

Als erkend verhuizer kunnen wij u de gehele verhuizing uit handen nemen. Uw inboedel wordt gehaald en geplaatst op de door u aangegeven plaats. Waar nodig pakken wij breekbare goederen en kleine zaken in speciale dozen. De meubels die door ons gedemonteerd moeten worden, zullen op het nieuwe adres ook weer worden gemonteerd.

Het bijzondere van Koning Verhuizers is dat u alle mogelijke verhuizingen aan ons kunt overlaten. Gaat u op kamers wonen, uw complete gezin naar de andere kant van het land verhuizen, gaat u van kantoorpand veranderen, gaat de hele school verhuizen of moet uw inboedel in opslag?

Geen verhuizing is te klein of te groot voor Koning Verhuizers. Indien u een internationale verhuizing tegemoet gaat is Koning Verhuizers u ook graag van dienst. Of zelfs een ‘overzeesverhuizing’ kan door ons op een deskundige wijze worden geregeld. Het verpakken, verschepen en speciale verpakkingen verzorgen wij op maat.

senioren verhuizing

Aardbevingschade

De afgelopen jaren hebben wij voor verschillende partijen verhuizingen mogen organiseren in het bevingsgebied. Denk hierbij aan partijen zoals het NCG, Woonstichting Groninger Huis, Acantus, Nijhuis, Rottinghuis etc. Deze projecten bestaan voornamelijk uit complete straten & appartementencomplexen leeg halen, (gedeeltelijk) in opslag nemen van inboedel en het terug brengen van de inboedel.

Verhuizen zonder zorgen

Maar ook organiseren wij verhuizingen voor “particulieren” die tijdelijk hun woningen moeten verlaten zodat deze gerenoveerd en/of gesloopt worden voor nieuwbouw. Hierbij moeten wij in opdracht van de opdrachtgevers over het algemeen deze bewoners compleet ontzorgen. Dit wil zeggen dat wij de complete huisraad netjes en vakkundig inpakken, de- & monteren van meubels, de inboedel in opslag nemen en uiteindelijk weer terug mogen brengen en alles weer op plek terug te zetten.

Verhuisbedrijf in Delfzijl

Wilt u graag gebruikmaken van één onze diensten? Vraag dan een offerte bij ons aan. Voor vragen en meer informatie over onze diensten, belt u naar 0598 – 63 26 66 of stuurt u een e-mail naar info@koning-veendam.nl.

KONING VERHUIZERS BIEDT EEN COMPLETE VERHUISSERVICE

senioren verhuizing
‘Die jongens van Koning’ is het beste verhuisbedrijf uit Groningen voor elk budget.
Met raad en daad staan wij u terzijde. En vooral met de beste verhuisofferte! Elke verhuizing is weer anders en daarom geloven wij in maatwerk en een passende verhuisofferte voor elk budget. Wij helpen u graag met een goede en betaalbare verhuizing.