Vleugel verhuizing door Koning verhuizers

Bent u opzoek naar een vertrouwde partij voor uw vleugel verhuizing?

Een vleugel is een zwaar en bijzonder gevoelig instrument. Ook heeft een vleugel vaak ook enorm veel emotionele waarde. Alle losse onderdelen worden vakkundig van uw vleugel verwijderd en netjes verpakt. Denk hierbij aan de klep, de notenboekhouder, de voetpedalen en de poten van de vleugel.

Een vleugel verhuizing op etage

Wanneer uw vleugel verhuist moet worden van of juist naar een etage, beschikken wij over verschillende mogelijkheden. Voor elke situatie hebben wij een passende oplossing. Koning Verhuizers beschikt over verschillende verhuisliften. Indien nodig kunnen wij uw vleugel ook op uw gewenste plek krijgen doormiddel van een hijskraan.

Graag nemen wij uw zorgen uit handen!

Als erkend verhuizer kunnen wij u verzekeren van kwalitatief personeel. “Aha die jongens van Koning” gaan met uiterste zorg om met uw kroonstuk. Onze verhuizers zijn intern opgeleid en beschikken over jaren ervaring. Uw vleugel wordt altijd vervoerd in één van onze luchtgeveerde vrachtwagens.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Wilt u graag gebruikmaken van één onze diensten? Vraag dan een offerte bij ons aan. Voor vragen en meer informatie over onze diensten, belt u naar 0598 – 63 26 66 of stuurt u een e-mail naar info@koning-veendam.nl.

Vleugel verhuizing Piano verhuizing

Vleugel verhuizen, hoe gaat dat?

Bent u benieuwd naar hoe wij een vleugel demonteren, inpakken en klaar maken voor transport? Bekijk onderstaande video!

KONING VERHUIZERS BIEDT EEN COMPLETE VERHUISSERVICE

senioren verhuizing
‘Die jongens van Koning’ is het beste verhuisbedrijf uit Groningen voor elk budget.
Met raad en daad staan wij u terzijde. En vooral met de beste verhuisofferte! Elke verhuizing is weer anders en daarom geloven wij in maatwerk en een passende verhuisofferte voor elk budget. Wij helpen u graag met een goede en betaalbare verhuizing.